Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları kullanım düzına gereğince, rengine göre evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması kötüdaki gibidir

Panik bar sayesinde yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın kullanım sınıfı üzere faktörler kuvvetli olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve rantabl çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır yüce kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yarar hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni Yangın çıkış kapısı istanbul tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoğu kez maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nite açıldığını işaret etmek gerekir.

Ankara Yangın Bapsı gidermek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı tasa ettikleri tüm mevzular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

Report this wiki page