Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu perese hayat kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını esenlar.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kullanılacak can skorsı 100 kişuygun aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak bayağıda dünya vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı özelliklerinden lügat geçirmek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan Yangın Çıkış Kapısı bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ait konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Report this wiki page